Lezing De natuur als magische mandala - Nyenrode Business University

Datum: Maandagavond 5 januari 2014
Begintijd: 19.00 uur
Eindtijd: 22.00 uur
Locatie: Nyenrode Business Universiteit

Het is begin 2015, tijd voor de ontmoeting op zielsniveau. Het Licht houdt zijn adem in, overal om ons heen pauzeert de natuur … verwachtingsvol. Elk moment kan een moment van verandering of onthulling zijn, terwijl we in gevecht zijn met onszelf.

Onze tegenstander is de schaduw in onze eigen ziel, die we ontmoeten tijdens onze zoektocht naar de juiste weg. De dans met de schaduw, het gevecht tegen chaos en moedeloosheid.

Aan de hand van onze droom ontspint de toekomst zich rondom ons, en verwacht ons ... op elk moment kan transformatie ontstaan in elk moment van inzicht...

Dan ontvouwt het moment zich in zijn volle glorie, en een stralend landschap verlicht je geest. Je kijkt vol ontzag omhoog naar de glans, die plotsklaps je innerlijk landschap laat baden in een gouden licht.

De natuur als magische mandala

De beelden die sinds de oudheid verbonden werden met de natuur onthullen de liefdesdans tussen jouw ziel en je levensdroom. Wanneer de inspiratie van het moment zich in jou openbaart, wordt jou duidelijk hoe jij je leven kunt verrijken door spiritueel bewustzijn.

De natuur in al haar verschijningsvormen is verbonden met een verborgen spirituele training, die je levensdroom ontsluit en antwoorden geeft op de vragen van je ziel.

Ina is onder meer auteur van 'De weg naar de oude mysteriën' en 'Het Mysterie van de Zee, ze heeft een internationale naam gemaakt met haar weekend workshops en trainingen. Hierin combineert zij archaïsche alchemistische en magische technieken met moderne methoden zoals Hypnose, NLP, familie opstellingen en systeem therapie.


Locatie
Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

 

Inschrijven via email
info@axismundiacademy.nl

Ina Custers 5 Mysterie zee cover3
Laatste Tweets Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

* is verplichtEmail Formaat

Like us!
Contact gegevens

Western Mystery School

Adres:     Kleiweg 14-16
                   3051 GR Rotterdam

Postadres:
                   Waterwerk 80
                   3063 HB Rotterdam
                   The Netherlands

Contact: 0031610599875
                   info@westernmysteryschool.com